Tovább folytatódik a Simicska-médiabirodalom leépülése. A Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió, valamint a Heti Válasz nyomtatott kiadásának megszüntetése és a Hír TV eladása, majd a csatorna eredeti tematikájának visszaállítása után péntek 13 órától a Heti Válasz online változata, a válasz.hu is beszünteti a tartalomszolgáltatást.

Kép: valasz.hu

A válasz.hu alább olvasható közleményből kiderül, hogy ugyan sem a Heti Válasz, sem a válasz.hu nem működik tovább, a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. továbbra is működik a csődeljárás idejére, új ügyvezetővel. Az archívum továbbra is elérhető lesz a weboldalon.

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.
A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.
A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.