Mit képzeltek magatokról, maga hülye?

Hirdetés

– kezdte Varga Ádám riporterrel a diskurzust Hejner, akit láthatóan nagyon felbőszített az elfogadás és a tolerancia jegyében, hogy a Pesti TV is kint forgatott – írja a Pesti Srácok.

Jobbikból a Pride-ra

Hejner Krisztián amúgy civilben ingatlanközvetítő, de volt neki politikai karrierje is, hiszen korábban a Jobbik színeiben politizált, a kapuvári alapszervezet egyik vezetője volt. Ezen felül még a kuruc.info szélsőjobboldali portálon is publikált cikkeket: az egyikben például a felvidékieknek gyűjtött könyveket akkor, amikor bő tíz éve megjelent a szlovák nyelvtörvény.

A Pesti Srácok megkereste Hejnert, hogyan vezet valakinek az útja a Kuructól addig, hogy szivárványos ujjatlanban vonagoljon a Pride-ig. Igencsak ingerült lett: tagadta, hogy inzultálta volna a Pesti TV stábját, hiába vannak erről képsorok. Állítása szerint azért lett csak “verbális szinten” agresszív, mert Vésey Kovács László és Varga Ádám provokálta őt már csak azzal, hogy a helyszínre mertek menni.

Pesti TV, ne haragudj, mennyire egy gyökér média

– mondta az, aki a jobbikosból Pride-os lett. Hejner a telefonban nehezményezte, hogy leadták a riportot és perrel fenyegetette meg a portált.

Korábban írtuk

A teljes cikk elolvasható a Pesti Srácok oldalán, IDE KATTINTVA!