Mint mondta: Miskolc baloldali városvezetése tévedett, mert rosszul ítélte meg a helyzetet, rosszul osztotta be Miskolc bevételeit, rosszul menedzselte az elmúlt évben a város ügyeit. Hozzátette: szaloncukorból és pezsgőből nem lehet gyerekeket ruházni, nem lehet gyógyszert venni, nem lehet az önkormányzat által megemelt lakásbérleti díjakat és letéteket fizetni.

Hirdetés

Szólt arról is, hogy baloldali városvezetés szerint karácsonyi jutalomra nincs pénz, de van a meghirdetett üvegzseb helyett a baloldali képviselők álláshalmozásának finanszírozására, „a családtagok, barátok, ismerősök álláshoz juttatására százmilliós nagyságrendben”. Az előző városvezetés úgy adta át a kasszát, hogy még tavaly is volt pénz jutalomra, ahogy az azt megelőző években is mindig – közölte.

A mostani városvezetés „gyakran hivatkozik a terhes örökségre”, ám tény, hogy a jelenlegi polgármester és csapata tízmilliárdos nagyságrendű adóbevételt, rekordalacsony munkanélküliséget örökölt, plusz az uniós pénzek is megérkeztek a folyamatban levő, az előző városvezetés által kiküzdött fejlesztésekre. Ebből Veres Pál jelenlegi polgármester asszisztálásával a mindent maguknak akaró baloldali képviselők, többmilliárdos hiányt, többmilliárdos új hitelállományt, szemétben úszó domboldalakat, drasztikusan romló közbiztonságot és közegészségügyet, sodródó várost kreáltak. Mindössze egy év alatt – tette hozzá.

Korábban írtuk