Fotó: M1, képernyőfotó
Hirdetés

A Momentum „szívén viseli a hiteles és közérdekű tájékoztatást”, de úgy véli, hogy az M1 nézőihez nem juthat el minden fontos hír – mondta Hajnal Miklós az M1-en hétfő reggel.

A műsorvezető illedelmesen hallgatta végig Hajnal Miklós performanszát, csupán egyszer vágott közbe, amikor Hajnal a közmédiáról beszélt. A műsorvezető felhívta az ifjú politikus figyelmét, hogy nem egészen úgy van, ahogy ő mondja.

Elnézést, a híradót nem illik félbeszakítani

– szólt rá kioktató hangon a momentumos.

Valódi híreket vittünk az M1 híradójába!

➡️ Elvittük a valódi híreket a köztévébe! ⬅️📺 Az EP-kampányban minden párt 5 percet(!) kap, hogy bemutatkozzon. 💜 Mi ezt arra használtuk, hogy magunk helyett a magyar valóságot mutassuk be a köztévé nézőinek. 📯 Így olyan hírek is elhangozhattak, amiről az M1 amúgy nem számolna be: a Honvédkórházban tapasztalható orvoshiány, az, hogy a Fidesz álhíreket terjeszt a babaváró támogatásról, vagy az, hogy egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok fele külföldön képzeli el a jövőjét. #5percValóság #ValóságKampány

Gepostet von Momentum Mozgalom am Montag, 13. Mai 2019

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. döntése értelmében az európai parlamenti választáson listát állító kilenc párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorsávjában. A közmédia a sorrendről sorsolással döntött, a pártok képviselői május 6-ától 16-áig érkeznek a stúdióba. A választási program ismertetésére vonatkozó öt percet a törvényben garantált időkereten felül biztosítja a pártok számára a közmédia.