Aláírások helyett egyelőre a pénznek is örülne Hadházy Ákos.      

Fotó: MTI, archív

Hadházy Ákos is közösségi tarhálásra adta a fejét. Az LMP egykori társelnökének célja továbbra is egymillió aláírás összegyűjtése az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében, ám időközben rájött, ez nem is olyan egyszerű feladat. 

Az elmúlt időszakban nagyon sok helyen jártam és nagyon sok lelkes emberrel találkoztam, akik vállalkoztak az aláírások gyűjtésére. Ez a siker legfontosabb feltétele. Most a tárgyi feltételek (standok, hirdetések) megteremtése van soron

– kezdi finom utalással a mosolyával hergelő politikus Facebook-oldalán.  

Támogassa egy kis összeggel Magyarország Európai Ügyészséghez való csatlakozását!

– kéri aztán híveit nyíltan is az adakozásra az elszánt Hadházy Ákos. 

Hadházy még július elején indította útjára kezdeményezését. Akkori sajtótájékoztatóján azt is elmondta, előzetesen már számos parlamenten kívüli politikai szereplővel, civil szervezettel egyeztetett, ahonnan sok pozitív visszajelzést kapott. 

Már csak pénzre és aláírásra van szüksége az ábrándos tekintetű, saját képein is szürkének tűnő politikusnak. 

Az elmúlt időszakban nagyon sok helyen jártam és nagyon sok lelkes emberrel találkoztam, akik vállalkoztak az aláírások…

Gepostet von Hadházy Ákos am Montag, 27. August 2018

Hadházy Ákos rögzített bejegyzésben is reklámozza kezdeményezését, ami melletti legfőbb érve a következő:

A következő hónapok évtizedekre határozzák meg hazánk sorsát. Orbán kész kivezetni a hazánkat Európából, ezért kell összegyűjteni egymillió aláírást az EU-ügyészség mellett!

A bejegyzés maga egyébként július 19-e óta érhető el az oldalán, a bankszámlaszám finom beszúrása viszont csak augusztus 18-a óta gazdagítja a posztot. Ám aligha érte el a megfelelő hatást, ha a politikusnak újra, már kiemelten is kéregetnie kellett.

‼️GYŰJTSÜNK ÖSSZE EGYÜTT EGYMILLIÓ ALÁÍRÁST AZ EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGHEZ VALÓ CSATLAKOZÁSÉRT‼️ JELENTKEZZEN…

Gepostet von Hadházy Ákos am Donnerstag, 19. Juli 2018