Megölni egy papot. Agnieszka Holland ezzel a címmel rendezett egy csodálatos, zseniális filmet, amely filmmel a lengyel kommunista titkosrendőrség által meggyilkolt Jerzy Popiełuszko atyának állít emléket – írja vlogjában Bayer Zsolt. 

Hirdetés

A publicista arról ír, Popieluszko atyát a lengyel kommunista titkosrendőrség három tagja félholtra verte, majd összekötötte, majd lábára követ kötve bedobták a Visztula víztározójába. „Megölni egy papot” – ismétli Bayer, aki szerint az akkori gyilkosok mai szellemi, lelki, erkölcsi utódai gyakorlatilag ugyanezt próbálják megcsinálni, csak immáron a virtuális térben. 

Bayer Zsolt szerint az új célszemély: Böjte Csaba. 

„Böjte Csabának sok bűne van, ugyanis Böjte Csaba évtizedek óta árva gyerekeket ment, sok-sok ezer árva gyereket. Ráadásul teszi ezt ferences szerzetesként, ráadásul teszi mindezt Erdélyben, erdélyi magyar árvákkal. Éppen ideje volt tehát, hogy a liberális és baloldali média rászálljon – írja a publicista, majd hozzáteszi: „És megjött a virtuális kivégzőosztag. Nevezzük őket nevükön: Kulcsár Árpád, Szabó Tünde és Jámbor András. Kulcsár Árpád az egyik virtuális kivégző, akit – mielőtt elkezdte Böjte Csabát rágalmazni –, egyszer már jogerősen elítéltek rágalmazásért és becsületsértésért, ugyanis egy kolozsvári magyar színészt szintén megrágalmazott, nem fogják elhinni, mivel, hát természetesen szexuális zaklatással.” 

Korábban írtuk

Bayer Zsolt a másik virtuális kivégzőnek Szabó Tündét nevezte meg, aki szerinte szintén az erdélyi magyar liberális sajtó egyik üdvöskéje, aki aztán maga vallja be: „Soha nem állítottam, hogy Böjte Csaba kapcsán a teljes igazságot mondtuk el.” 

Bayer Zsolt szerint természetesen az is kiderült, hogy a virtuális kivégzők koronatanúja maga vallotta be: „Mérgező emberek akarták Böjte Csaba fejét általam.” 

A publicista úgy fogalmaz: „Itt tartunk most. Meghurcoltak, a virtuális térben megpróbáltak kivégezni egy csodálatos magyar papot, csak azért, mert papként, szerzetesként árva gyerekeket mentett, és ez nekik nem tetszett. 

Felhívja a figyelmet: „Nagyon vigyázzunk és nagyon figyeljünk oda, hogy ez soha többé ne történhessen meg.”