Tíz nap múlva megkezdi az Európai Ügyészséghez való csatlakozást kikényszerítő aláírásgyűjtését Hadházy Ákos – jelentette be Facebook-oldalán.

Fotó: MTI, archív

Fotó: MTI, archív 

Mint ismeretes, Hadházy Ákos célja egymillió aláírás összegyűjtése az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében.

Az LMP volt társelnöke merész célkitűzéséhez úgy kíván közelebb kerülni, hogy „aláírásgyűjtő toborzást” tart szerdán Budapesten.

Ahhoz, hogy Magyarországon az EU-s pénzek ne a politikusokhoz és a hozzájuk közeli oligarchákhoz, hanem a kórházakba és a oktatásba jussanak, nekünk is tennünk kell. Ha nem kényszerítjük ki a csatlakozást az Európai Ügyészséghez, akkor magunk adunk szabad kezet a saját további kifosztásunkhoz, mi adunk bíztatást a további szabadrabláshoz, az egészségügy teljes lepusztításához, az oktatás végső lezüllesztéséhez. Ne gondolja, hogy Ön nem tehet semmit! Jöjjön el, és hozzon még 1 embert! MINDENKIRE SZÜKSÉG VAN!

– írja kétségbeesetten a politikus.

A választott budapesti helyszínen a SPIRIT terem befogadóképessége 180 fő, amely alkalmas többek között konferenciák, előadások, kulturális események, kiállítások, workshopok, csoportos foglalkozások, képzések megrendezésére – derül ki a rendezvényközpont oldaláról.

Hadházy Ákosnak már ahhoz is „mindenkire” szüksége lenne, hogy ezt a 180 fős termet megtöltse. Az érdeklődés egyelőre elhanyagolható, a két nap múlva megrendezendő szeánszra eddig mindössze nyolcan ígérték részvételüket.