Hirdetés

Izgalmi állapotba került a ballib média: már a győzelem ízét érzik, mikor az ellenzéki összefogásról ábrándoznak, ugyanakkor sokkal érdekesebb volt az a cicaharc, amit Fekete-Győr András és Gyurcsány Ferenc vívott egymással – ez egy emlékezetes balatoni találkozóval kezdődött, majd üzengetéssel folytatódott. Mint azt a Momentum elnöke végül bejelentette, „a volt miniszterelnök ígéretet tett rá, hogy semmilyen kormányzati szerepre nem készül”. Trombitás Kristóf felvezetőjére reagálva Lentulai Krisztián közölte, a Gyurcsány név és a megígérte ige egymás mellett nagyon furcsán hat. A Karc FM főszerkesztő-helyettese úgy fogalmazott, a „Gyurcsány Ferenc megígérte” utáni bármilyen kijelentés teljesen értelmezhetetlen.

Az, hogy Gyurcsány Ferenc a háttérből kívánja 2022-től a hazáját szolgálni, épp olyan furcsa, mint hinni neki. Erről már Bándy Péter, a Magyar Demokrata vezető szerkesztője beszélt. Meglátása szerint Gyurcsány jelezte, hogy mindenképpen ott akar mozogni az új kormány körül.

Az adás második felében szóba került, hogy beindult a Pride-időszak, a fővárosi polgármesterek tényleges munka helyett inkább szivárványos zászlókkal hergelik a csendes többséget. Mint ismert, letépte a Fradi zászlóját a Momentum politikusa a ferencvárosi városházáról. Takács Krisztián tettét azzal indokolta, hogy az FTC-szurkolók korábban leszedték az önkormányzat épületéről a szivárványos zászlót.

Boros Bánk Levente emlékeztetett, Takács Krisztián a közösségi oldalán úgy magyarázkodott, hogy az Aryan Greens nem egyenlő a Ferencvárossal.

Ha megkérdeznénk, akkor tíz fradistából tíz azt mondaná, hogy teljesen hülye a Takács testvérpár – jelentette ki.

Korábban írtuk