A Liberálisok politikusa szerint eldöntött tény, hogy ő lesz az MSZP–Párbeszéd lista 15. helyén.Önhibánkon kívül olyan botrányok generálódtak, amikből csak úgy lehetett egyenes gerinccel kijönni, ha megszólítjuk partnereinket és jelezzük feléjük, hogy ugyanaz az érdekünk – mondta Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője kedden este az Echo TV Napi aktuális című műsorában, hozzátéve, nehéz kompromisszum volt, de elfogadják, hogy bár a szavazólapon nem lesz ott a logójuk, de az óriásplakátokon és a szóróanyagokon ott lesznek.

Bősz Anett leszögezte, eldöntött tény, hogy ő lesz az MSZP–Párbeszéd lista 15. helyén. Az ügyvivő szerint érdekes folyamatok zajlottak az elmúlt napokban. Az MSZP választmányi ülésen elmondták, hogy a Liberálisok a kormányváltó szövetségbe „hozni jöttek és nem vinni”. Érvelésük szerint, ha összeadják azt a „nem túl sok, de némi népszerűséget”, amit a Magyar Liberális Párt magáénak tudhat, az is „egy mandátumot jelenthet”, főleg azzal az üzenettel, hogy „bővült a szövetség”.

– Pontot lehet tenni annak a kérdéskörnek a végére, hogy a Magyar Liberális Párt létrehozása arról szólt-e csupán, hogy Fodor Gábornak legyen parlamenti mandátuma – mondta Bősz Anett a Napi aktuálisban. – Fodor Gábor nemcsak hagyta, hogy felnőhessenek mellette fiatal politikusok, hanem kész átadni a helyét is.

Fodor egyébként nem mond le az elnöki posztról.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

(echotv.hu)