Magyar Péter mellett kampányolt és gyűjtött tagokat Márki-Zay Péter – olvasható egy, az Origo által megszerzet levélben.

Hirdetés

A bukott politikus pártja egy múlt keddi körlevélben azt írta, a Mindenki Magyarországa közössége egyetért a tüntetés céljával, „ezért arra kérjük és buzdítjuk a közösségünk tagjait és szimpatizánsait, hogy legyenek ott a kedd esti tüntetésen”.

A levél egyértelműen bizonyítja, hogy Márki-Zay Péter Magyar Péterre tette meg a tétet

Magyar Péter hívei megtámadták a Hír TV riporterét

A lap emlékeztet rá, hogy a múlt keddi tüntetésen a rendőröknek kellett kimenekíteniük a Hír TV stábját az ellenzék által lassan messiásként kezelt Magyar Péter támogatói elől.

A tudósítás közben Futó Boglárkát körbezárták a tüntetők, fújoltak, provokálták, és minősíthetetlenül viselkedtek vele. Néhány tüntető a középső ujját mutatta a kamerának.

Korábban írtuk

Nincs új a nap alatt a baloldalon

Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, mint 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták, a különbség annyi, hogy Varga Judit volt férje még agresszívabb elődeinél

– jelentette ki az Origo cikke.

Minden támogatásomat felajánlom! – üzente Márki-Zay Péter egy korábbi Facebook-bejegyzésében. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerint Magyar Péter hirtelen jött ismertsége alkalmassá teszi arra, hogy ő legyen a baloldal jelöltje.

Az eredeti cikk az Origo oldalán olvasható IDE kattintva.