„Ne felejtsd el, hogy a DK politikusai gondolnak rád és nekik is hiányzik, hogy újra lássuk egymást. Ezzel a videóval kívánnak boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket!” – írták a Gyurcsány-párt Facebook-oldalán az ünnepi videó mellé.

Hirdetés
Így kívánnak boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket a DK politikusai!

Ne felejtsd el, hogy a DK politikusai gondolnak rád és nekik is hiányzik, hogy újra lássuk egymást.Ezzel a videóval kívánnak boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket!💙🎄💙

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, December 22, 2020

A videó természetesen a párt vezetőjével, Gyurcsánnyal indul, majd következik Gy. Németh Erzsébet, Vadai Ágnes – utóbbi amiatt kesereg, hogy „a vírus miatt alig láttuk egymást”.

„Nem volt se puszi, se ölelés” – emiatt már Gyurcsányné sajnálkozik. Varju László pedig megpróbált szellemes lenni:

„Online sajtótájékoztató, online bevásárlás, online megbeszélés, ne is mondd, már csak tüntetni nem tüntetünk online” – miközben ezzel már márciusban megpróbálkoztak az ellenzéki oldalon „Online tüntetés a (maradék) szabadságért!” címmel.

Korábban írtuk


Kálmán Olga a kevergetés látszatát kelti egy fazék társaságában, és közben megjegyzi, hiányzik neki a viszontlátás. Vágó István azt is megígéri, hogy minden beszélgetést bepótolnak, majd egy tálca étellel a kezében feltűnik Arató Gergely, aki annak a lehetőségét veti fel, hogy még meg is fogják unni, annyit találkoznak majd vele. Molnár Csaba pedig arról biztosítja a nézőket, hogy gondol rájuk. Sebián-Petrovszki László országgyűlési képviselő érzelmesen kijelenti: „lélekben most is ott vagyok veled”.

A videóban feltűnik még mások mellett Rónai Sándor EP-képviselő, Barkóczi Balázs, a párt szóvivője és Oláh Lajos országgyűlési képviselő is.