Hirdetés

Emellett a posztoló arra is felhívta a résztvevők figyelmét, hogy a könnygáz lemosására vigyenek elég vizet magukkal. 

Az tanácsolták továbbá, hogy a résztvevők igyanak sört, és tartsák meg az üveget. A Pressio arra is felhívta a figyelmet, hogy természetesen májkrém is „kell” a tüntetéshez, aminek a dobozából jó vágóeszközt lehet készíteni. 

Habár minden jel szerint nem lesz békés a péntek esti tüntetés, a szervezők a puhányabb testalkatú tüntetőkre is gondolhattak, azt javasolva nekik, hogy vigyenek párnát is arra az esetre, ha le kellene ülni az Oktogonon – írja a Magyar Nemzet.

A tüntetést szervezők farizeusságát mutatja, hogy kijelentették: oldalaktól függetlenül fontosnak tartják, hogy civil emberként felemeljék a hangjukat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Ezzel ellentétben a szervezők között megtaláljuk például Pottyondy Edinát, aki a Momentum Mozgalom alapítója, elnökségi tagja volt. Lemondását Hajnal Miklós, a párt budapesti elnöke úgy kommentálta: „Továbbra is folytatja a közösségépítő munkáját.” Pottyondy később a momentumos EP-képviselő,

Korábban írtuk

Donáth Anna politikai tanácsadója lett.

A listán szerepel még Osváth Zsolt egykori Való Világ-villalakó, vállalkozó, étteremtulajdonos, közszereplő, digitális tartalomgyártó, influenszer is. A Zshow Time YouTube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendége volt több politikus is. A VV Zsolti néven ismertté vált influenszer még azt is bevallotta, hogy a baloldal tanácsadója is volt a kampányidőszakban, amellett, hogy gyakorlatilag PR-műsorokban népszerűsítette az ellenzéket vezető politikusokat, sőt:

a szivárványkoalíció emlékezetes, 2021 október 23-i pártrendezvényét is ő vezette.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.