Hirdetés

A Mathias Corvinus Collegium kiemelt partnerségével megvalósuló Highlights of Hungary hagyományosan kategóriák nélkül zajló seregszemle, ahol az egész Kárpát-medencéből gyűjtik a kiváló, inspiráló és szerethető történeteket; minden évben találnak jelölteket a tudomány, a kultúra, a sport és a civil szféra területéről.

A jelöltek soráról a Highlights of Hungary által felkért, szakmájukban már komoly eredményeket elért nagykövetek döntenek, a közönségnek pedig lehetősége van arra, hogy szavazatával támogassa a számára legkedvesebb jelöltet.

A legtöbb szavazatot kapott kezdeményezés közönségdíjjal és kétmillió forintos pénzjutalommal jár. Várja a szavazatokat többek között Sávolt Karolina, az ifjú géniusz, aki autodidakta módon kezdett el két és fél éve festeni, és idén már egy saját budapesti kamarakiállításon is túl van, amelyen gyűjtők milliókért vásárolták meg a képeit. A jelöltek között van a tradicionális külsőt és a high-tech megoldásokat kombináló Laufer Ferenc EDIDA-díjas Relief kályhacsempe kollekciója, Sikentáncz Szilveszter néptáncmozgalma, valamint az HBO saját gyártású sorozata, A besúgó is.

A jelöltek teljes listája ide kattintva érhető el: https://highlightsofhungary.hu/jeloltek-2022

A közönség számára március 9-től elérhető a szavazás, március 29-én pedig eldől, hogy ki kapja az idei Highlights of Hungary elismerést.

Korábban írtuk