A bejegyzés szerint a múlt héten kirobbant XVIII. kerületi ingatlanbotránnyal kapcsolatban súlyos vádak merültek fel a kerület DK-s polgármestere, Szaniszló Sándor ellen.

Hirdetés

A legújabb Anonymus videó szerint természetben, elkészült lakások ingyenes tulajdonjogával adják oda a kenőpénzeket Szaniszló Sándornak és kollegáinak – tették hozzá.

„Emlékszünk Karácsony kerületi ingatlanügyeket vizsgáló bosszúbizottságára, amivel a Városháza-botrányról akarta elterelni a figyelmet? Amiről a kormányhivatal is megállapította, hogy jogszerűtlenül jött létre? Ez a Fővárosi Közgyűlésen nem érdekelte a baloldali többséget, a vizsgálóbizottság felállt és működik” – olvasható a bejegyzésben.

A kormánypárti képviselőcsoport közölte, Ughy Attila, a fővárosi Fidesz-KDNP-frakció képviselője levelet írt a „bosszúbizottság elnökének, Niedermüller Péternek, amelyben kéri: a bizottság mihamarabb tűzze napirendre a XVIII. kerületi ügyet”.

Korábban írtuk

„Szaniszló Sándornak is érdeke lehet, hogy mihamarabb tisztázza magát a felmerült vádak alól, de kérdéses, van-e bátorság a városvezetésnél Gyurcsány hű embereinek piszkos bizniszei között kutakodni” – írták.