A bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják Magyarország elleni támadásaikat 2019-ben – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára pénteken feltöltött videofelvételen. 

Fotó: ShutterStock.com (illusztráció)

Fotó: ShutterStock.com (illusztráció)

Hollik István azt mondta, „ennek első jeleit már láthattuk erőszakos utcai tüntetések formájában”.

Úgy fogalmazott: azért támadják Magyarországot, mert az egész bevándorláspárti politika útjában áll, ráadásul egyre több szövetségese is van ez ügyben.

„Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy elmozdítsák azt, és Soros embereit ültessék a hatalomba, akik szó nélkül végrehajtják a migránsok beengedését és a nemzeti szuverenitás föladását” – hangoztatta a kormányszóvivő, aki szerint ha a májusi európai parlamenti választásokon ismét a bevándorláspártiak kerülnek többségbe, Európa bevándorlókontinensé válik. 

A bevándorláspártiak javaslatai már „ott vannak a brüsszeli döntéshozók asztalán”, és e javaslatok célja, hogy „fokozzák, felgyorsítsák és megkönnyítsék a migránsok beáramlását Európába” – tette hozzá Hollik István.

2019-ben a bevándorláspártiak fokozni fogják a hazánk elleni támadásokat

2019-ben a bevándorláspárti erők a Soros-hálózattal együttműködve fokozni fogják a Magyarország elleni támadásokat. Azért támadják a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy Soros embereit ültessék a hatalomba.

Gepostet von Magyarország Kormánya am Freitag, 4. Januar 2019