A portál emlékeztet: a párt adatgyűjtését korábban Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság elnöke is aggályosnak nevezte.

Hirdetés
Fotó: Képernyőkép
Név, cím, telefonszám – a DK minden adatra kíváncsi…

„Gyurcsányék tavaly november óta folytatnak agitációt a keleti vakcinák ellen, miközben mára minden mértékadó vélemény szerint azok teljesen hatásosak a koronavírus ellen”teszi hozzá az Origo.

A baloldalon már nem is csinálnak titkot abból, hogy a járványt is népszerűség-növelésre akarják kihasználni.

Nagy Attila Tibor baloldali tanácsadó a PestiTV Polbeat Pankráció című műsorában arról beszélt, itt lenne az ideje, hogy az ellenzék szóljon a gyászolókhoz, ugyanis „számításai szerint” idővel 100-150-200 ezer embert meg lehetne szólítani ezekkel az üzenetekkel, amivel „egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.”

– Az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat – mondta a stúdióban ülők megdöbbenésére a baloldali stratéga.

„Erre nehéz, és annál is nehezebb szavakat találni. A Pesti TV esti adásában egy baloldali elemző egész nyíltan arról beszélt, hogy a baloldalnak célzott kampányt kellene folytatnia a járványban elhunytak hozzátartozóihoz” – reagált Nagy Attila Tibor baloldali stratéga megdöbbentő szavaira Dömötör Csaba.

Korábban írtuk

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Facebook-bejegyzésében azt írta: szívesen feltennék a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már „kellőképpen” kihasználta a gyászolók fájdalmát?

„Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság” – írta Dömötör Csaba.