Fotó: MTI/Balogh Zoltán, Archív
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a budapesti Best Western Hotel Hungáriában 2015. november 28-án
Hirdetés

Gyurcsány Ferenc immár fittyet hány Márki-Zay Péter korábbi kérésére, hogy lehetőleg ne szólaljon meg a baloldal kampányában – ez derül ki a DK elnökének bejegyzéseiből, amelyekben aktuálpolitikai kérdésekben tart eligazítást.

„Megjegyzem, ez nem gyereknevelési poszt” – idézi Gyurcsány Ferenc szombati bejegyzését a Magyar Nemzet. A DK elnöke arra utalt, bár gondolatai kisfiával kapcsolatban jutottak eszébe, nem ez lesz a témája. Gyurcsány Ferenc a baloldali belviszályokra utalva azt írta:

„ahhoz, hogy béke legyen, kölcsönös engedmények kellenek. Az alkudozás közepette helyenként szülői tekintély, máskor meg engedékenység. A jó kompromisszumok keresése.”

A DK elnöke szokásához híven most sem írta le Márki-Zay Péter nevét, mint „a jelölt” emlegette őt. A Magyar Nemzet cikkében emlékeztet, szokásos vasárnapi videós bejelentkezésében a baloldal miniszterelnök-jelöltje legutóbb antiszemita megjegyzésével okozott botrányt, míg egy héttel korábban a kormánypárti nyugdíjasok koronavírus-fertőzés miatti elhalálozásáról beszélt kegyeletsértő módon.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán, IDE KATTINTVA olvashatják.

Korábban írtuk