A tőzsdespekuláns Soros György által hirdetett nyílt társadalom híve Gyurcsányék „árnyékkormányának” oktatási és kulturális „árnyékminisztere”. Barkóczi Balázs egy tavaly novemberi ATV-műsorban az Alaptörvényt támadta, és Karl Poppernek A Nyitott társadalom és ellenségei című könyvéről is beszélt. Szerinte alapvető kérdés, hogy meddig tolerálhatja azt egy társadalom vagy egy politikai berendezkedés, a természetes közéleti immunrendszerünk, hogy egy olyan Alaptörvényt kényszerítenek ránk, amely korlátozza bizonyos rétegeknek az alapvető alkotmányos jogait.

Hirdetés

Gyurcsányék „árnyékminisztere” úgy fogalmazott, hogy nála már azon a ponton „borul az alkotmányosság„, amit az Alaptörvény férfi és nő kapcsolatáról, az egynemű párok örökbefogadásáról, vagy az egyedülálló szülők örökbefogadásáról mond.

Egy szeptember végi Facebook-bejegyzésében a hazai katolikus egyházat próbálta kioktatni kereszténységből. Példaként azt írta, hogy büszkén leng a Black Lives Matter-mozgalom zászlaja és a szivárványos lobogó Montpellier unitárius templomán, ahogy a katolikus kápolna (akadálymentesített) bejárata is a szivárvány színeiben pompázik. Csakúgy, mint az episzkopális imaház ablakai. Az Egyesült Államoknak ezen a részén nem is kérdés, hogy „minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek” született – aki itt mást állítana, arra nagyon furcsán néznének, és valószínűleg magukban mélyen megvetnék és kinevetnék.

Ezt követően a „Szeresd felebarátodat!„ krisztusi parancsolatra emlékeztetett a Bibliából, és megjegyezte: de úgy látszik, az Orbánt kritika nélkül kiszolgáló hazai klérus egy másik fordítást olvasott. Már ha olvasták egyáltalán…

Korábban írtuk

A kereszténység tanainak, és a Szentírásnak az elferdítése, valamint az egyházak támadása régi baloldali fegyver, mint ahogy a Soros-féle nyílt társadalom formálását szolgálja az illegális bevándorlás és a genderideológia ösztönzése is. Nem meglepő, hogy Barkóczi Balázs a választási kampányban idén januárban arról beszélt az ATV-ben, hogy amikor a Fidesz-kormánynak valamiféle elképzelt ellenféllel szemben kell hadakoznia, például nemváltoztató óvodásokkal vagy senki által nem látott migránsokkal, akkor milyen hatékony, és teleplakátolja az országot.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el az Origo oldalán.