Emlékeztetett arra, hogy Szentkirályi Alexandra jelöltségét a főpolgármester-jelöltek közül elsőként és mindezidáig egyetlenként vette nyilvántartásba a Fővárosi Választási Iroda. Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: „A többi jelölt még az aláírások gyűjtésével bajlódik, és láthatóan nem megy valami jól, miközben mi már a hivatalos jóváhagyáson is túl vagyunk.”

Hirdetés

Ez az elsöprő támogatás annak köszönhető, hogy a fővárosiak változást akarnak Budapesten. Elegük van Karácsony bénázásából, és elegük van az őt bábként mozgató Gyurcsány-hálózatból – jelentette ki.

„A budapestiek egy rátermett és határozott főpolgármestert akarnak. Olyat, aki képes a város érdekében fellépni. Olyan főpolgármestert, aki felszámolja a Karácsony által előidézett közlekedési káoszt, aki rendet, tisztaságot és otthonosságot teremt Budapesten. Olyat, aki nem állandóan magát sajnáltatja, hanem aki képes lesz a főváros nevében a kormányzattal sikeresen tárgyalni és eredményeket elérni, mert ez a budapestiek érdeke. Ez minden főváros érdeke” – fejtette ki Hidvéghi Balázs.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke hozzátette: kampányuk a következő hetekben nagy erőkkel folytatódik. „Minden kerületbe elmegyünk, és igyekszünk minél több emberrel személyesen találkozni és beszélni. Hajrá Budapest, hajrá Alexandra!” – mondta.

Korábban írtuk