„Imádkozzunk minden nap azért, hogy a parlamentbe olyan képviselők kerüljenek, akik a tízparancsolat szellemében, annak minden pontját komolyan véve, igyekeznek végezni képviselői munkájukat” – olvasható Gál Péter művelődésszervező felhívásában.

Hirdetés

Azt írják: a fohászsorozat Szent István király napjától kezdve a választás vasárnapjáig zajlik, és remélik, hogy minden településen legalább egy ember részt vesz benne.

A felhívás elindítói között olyan közéleti személyiségek vannak, mint például Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Csókay András idegsebész, Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Földi-Kovács Andrea televíziós szerkesztő-műsorvezető, Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, valamint Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt tiszteletbeli elnöke.

A jelentkezőket arra kérik, csatlakozási szándékukat a hazaertima@gmail.com e-mail-címen vagy SMS-ben a +36303325009-es telefonszámon jelezzék.

Krisztusban Kedves Testvéreink!

Szeretettel kérjük, olvassátok el felhívásunkat, mérlegeljétek szívetekben, és ha részt vesztek e közös imavállalásban, vallásos felebarátaitoknak adjátok tovább a hírét!

Történelmünk ura a Mindenható Isten. Életünk bármely eseménye előtt bátran kérhetjük a segítségét. Igaz ez a 2022. évi országgyűlési választásra is, csak megfelelő módon kell Gondviselőnkhöz fordulnunk, és alázattal, hiszen minden ember – azok is, akik másképpen gondolkodnak, más célokat tűznek maguk és nemzetünk elé –, mindnyájan az üdvösségre születtünk. Tekintsük a választást a megváltás üdvrendjében, és imával segítsük elő jó kimenetelét!

Imádkozzunk mindennap azért, hogy a parlamentbe olyan képviselők kerüljenek, akik a tízparancsolat szellemében – annak minden pontját komolyan véve – igyekeznek végezni képviselői munkájukat! Szent István király napjától kezdve a választás vasárnapjáig zajlik ez a fohászsorozat, remélve, hogy minden településen legalább egyvalaki részt vesz benne! Mit és mikor imádkozik, azt minden résztvevő szabadon, maga döntse el! Közös imánk ereje személyes napi jó cselekedetekkel, önmegtartóztatásokkal fokozható!

Mi, e felhívást közzétevői nem fogunk névsort gyűjteni. Aki imamozgalmunkban részt vesz, csak annyit tegyen meg, hogy csatlakozását telefonon (hívással vagy sms-sel) illetve emailben jelzi települése vagy budapesti kerülete nevének megadásával, hogy láthatóvá tehessük: a Kárpát-medence mely településén él már imahadjáratunk. (Akinek a kapcsolatfelvételnek ez a módja nem megoldható, bizonyára kap segítséget rokontól, baráttól!)

Megváltónk biztat mindannyiunkat:

És bizony mondom nektek: ha a földön ketten egyetértésben kérnek valamit, bármi legyen is az, megkapják Atyámtól, aki a mennyben van.” (Mt. 18. 19-20)

Szeretettel várjuk a csatlakozókat!

Korábban írtuk