Angolul már megtekinthető (lentebb) az amerikai sztárműsorvezető, Tucker Carlson a magyar kormány és a Soros-szervezetek konfliktusáról szóló dokumentumfilmje. A film a Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit mutatja be, melynek során az amerikai Fox News sztár-műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral, Rod Dreherrel és Novák Katalinnal beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől.

Hirdetés

Carlson: Magyarország visszatámadott Sorosnak

A sztár-műsorvezető szerint Magyarország visszatámadott Sorosnak, amikor annak civil szervezetei az országra rontottak. Carlson dokumentumfilmjében a magyarokat büszke emberekként jellemzi. A műsorvezető a magyar miniszterelnök bemutatására is kitér. A film Orbán Viktort komoly politikusként mutatja be, akinek fontos szerepe volt abban, hogy az oroszok kivonultak 1989-ben az országból.

Orbán Viktor: Sorosnak „ez a fő vadászterülete”

Carlson a filmben kitért a 2022-es országgyűlési választásra is, amit Orbán és Soros, valamint a nacionalizmus és a globalizmus összecsapásaként jellemzett. Orbán Viktor miniszterelnök a filmben azt is elmondja, hogy jelenleg is beavatkoznak külső erők a magyar kormány munkájába.

„Soros György befolyása erősebb itt, Erurópában, mint az Egyesül Államokban” – mondja a műsorvezető kérésére a magyar miniszterelnök. Sorosnak „ez a fő vadászterülete” – teszi hozzá Orbán Viktor. Soros György mindazt megtestesíti, ami nem jó ennek az országnak” – fogalmaz a kormányfő a filmben.

A teljes, angol nyelvű verzió ITT látható:

Korábban írtuk

A további részletekről IDE kattintva a Mandiner honlapján olvashat.