Az ATV Start műsorvezetőit is meglepte, amikor a jobbikos Pintér Tamás nácinak és antiszemitának állította be a Fideszt és Orbán Viktort. Vujity Tvrtko és Balogh Judit meg is jegyezték, hogy furcsa ezeket a szavakat egy jobbikos képviselő szájából hallani.

Képernyőfotó: ATV YouTube

Képernyőfotó: ATV YouTube

Pintér Tamás azt mondta, hogy a Fidesz egyszemélyes párt. Szerinte Lázár Jánost „tűzze-vassal kiirtották” a nagypolitikából. Itt már látszott, hogy valami nincs rendben, de a jobbikos képviselő tovább is ment. Szerinte minél szélesebb körben el kell terjeszteni annak a lehetőségnek az ígéretét, hogy Magyarországot külföldön is felemeljük és

ne úgy tekintsenek ránk, mint egy náci párt által vezérelt, Fidesz által vezérelt országra.

Tvrtko rá is kérdezett, hogy melyik pártot nevezte nácinak. Mire Pintér Tamás úgy felelt, Orbán Viktornak szélsőségesen antiszemita kijelentései vannak Soros Györggyel kapcsolatban. A jobbikos képviselő szemmel láthatóan elfelejtette, mi határozta meg a Jobbik politikáját néhány évvel ezelőtt.

Úgy tűnik, Vona Gábor vezeklése a Spinoza-házban kitörölte Pintér Tamás emlékezetét, a képviselő pedig azt is elfelejtette, hogy az izraeli kormány a magyar kormány nézeteit osztja Sorossal kapcsolatban.