„A Korrupcióellenes Szövetség szervezésében tüntetés lesz Felcsúton Orbán kertje végében” – kezdi tüntetésre invitáló sorait Juhász Péter, az Együtt elnöke.

Szombaton Felcsúton tüntetünk!Utazz velem!A Korrupcióellenes Szövetség szervezésében tüntetés lesz Felcsúton Orbán…

Gepostet von Juhász Péter am Montag, 15. Mai 2017

„Utazz velem egy autóban, remek alkalom az ismerkedésre, barátkozásra. Ha van kedved, gyere és tedd fel kérdésedet, mondd el a véleményedet. Olyan lesz, mint egy mini fórum, csak annál sokkal személyesebb. És még az út se kerül pénzedbe” – írja a politikus, ám az ajánlat csak az első hat jelentkező részére szól. Bár Juhász Péter népszerűségéből kiindulva, ha valaki siet, még esélye is lehet bekerülni azon szerencsések közé, akik a fütyülő politikussal egy légtérben utazhatnak tüntetni. Biztosan felejthetetlen élmény lesz.  

Május 20-án, szombaton ugyanis ismét tüntetést szerveznek, ezúttal nem Budapesten, hanem Felcsúton. A Tüntetés Felcsúton a korrupció ellen – Állítsuk meg Felcsútot! esemény szervezője a Korrupcióellenes Szövetség (KELLESZ) és annak titkára, Vágó Gábor „korrupcióellenes aktivista”. 

„Ott lesznek Felcsúton az elmúlt évek legfontosabb anti-korrupciós hősei, a legális bűnözés stadionjánál!” írja a KELLESZ. Juhász Péter szerényen megjegyzi, „a felszólalók eddigi listája is nagyon erős, és még bővülhet is”. Lássuk hát a nívós névsort:

  • Hadházy Ákos, az LMP társelnöke
  • Horváth András, a KELLESZ elnöke
  • Juhász Péter, az Együtt elnöke
  • Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke
  • Törley Katalin (Tanítanék Mozgalom)
  • Vágó Gábor, a KELLESZ titkára, korrupcióellenes aktivista
  • A Momentum Mozgalom és a Quaestor-károsultak is delegálnak egy-egy felszólalót, akinek a személye a héten derül ki – írja a KELLESZ a Facebook-eseménynél.

A szervezők roppant elszántak, és igen komoly terveik is vannak. „Ha megosztod ezt a képet, akkor sokan láthatják, hogy valami komoly dolog indult el a korrupcióellenes oldalon!” – próbálják bizonygatni saját jelentőségüket a korrupció-ellenes küzdelem nyilvánvalóan civil és független élharcosai.

-EN-