Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala (képernyőfotó)
Hirdetés

Az ATV-n adott kampányinterjút kedden este Karácsony Gergely, aki a beszélgetés nagyobb részében szokás szerint Tarlós István személyével foglalkozott, majd rátért a Liget Projekt bírálatára is. Nem kellett volna. Így ugyanis sikerült újra egy orbitális marhaságot mondania.

– A Nemzeti Múzeum épülete azonban egy olyan brutális épület egy park közepén, amit szerintem… Hogy mondjam? Csak nagyon nagy őrültségnek gondolom ezt a projektet. És remélem, hogy lesz ahhoz erőnk, hogy ezt megakadályozzuk

– fogalmazott Rónai Egon műsorában.

Szomorú, ha egy volt miniszterelnökjelölt, aki most éppen főpolgármesterségről álmodik, soha nem volt még a Nemzeti Múzeumban, és iskolai tanulmányai során sem hallott a Pollack Mihály által tervezett épületről. Még kínosabb, mint az, hogy Csepel szerinte Észak-Pesten van, legalábbis néhány hónapja még így tudta… Nos, egy térképpel szeretnénk segíteni neki, amin bekarikáztuk a Nemzeti Múzeumot és a Városligetet is.

AZ ALKALMATLAN KARÁCSONY ISMÉT ELTÉVEDT BUDAPESTEN

Karigeri ismét bizonyította, hogy semmit sem tud Budapestről és eltéved a városban, minden nap kiderül róla, hogy alkalmatlan. Elég volt a bohóckodásból!

Gepostet von ELÉG am Mittwoch, 4. September 2019