Ahogyan fogalmaz: miközben tömegek ülnek a dugóban, addig Karácsony nem száll ki, és megy gyalog dolgozni – ahogyan korábban azt javasolta a bosszankodó autósoknak -, hanem beült szolgálati gépjárművébe, és úgy vitette magát dolgozni – írja az Origo.

Hirdetés

Szeptember 1-jén megkezdődött az új tanév, Budapesten szerda reggel teljes volt a káosz, hatalmas dugók alakultak ki a belvárosban. A közlekedési rémálom leginkább Karácsony Gergely átgondolatlan, kapkodó intézkedéseinek a következménye. Bohár Dániel újságíró ismét leleplezte a főpolgármestert, aki, ahogyan fogalmaz közösség oldalán: 

Hogy mondják? Bort iszik, vizet prédikál?

🚙Karácsony Gergely megérkezett a munkahelyére.🚳Nem gyalog és nem biciklivel, hanem egy általunk fizetett szolgálati…

Posted by Bohár Dániel on Wednesday, September 1, 2021

Karácsony szerint, akinek nem tetszik, szálljon ki az autóból és menjen gyalog 

Mostanra a „Budapest elesett” kijelentés szállóigévé vált a fővárosi lakosok körében. A város egyik pontjából eljutni a másikba órákig tarthat kocsival. A Budapesttől távol élők csak nevetnek a főpolgármester átgondolatlan, hozzá nem értő, minden realitást és józan észt figyelmen kívül hagyó dilettáns intézkedésein – például a kihasználatlan biciklisávokon -, a budapestiek számára pedig folyamatos stresszt és kiszámíthatatlanságot okoz. 

Korábban írtuk

A teljes cikk elolvasható az Origo oldalán, IDE KATTINTVA!