Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Karácsony Gergely fõpolgármester (j) és Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke sajtótájékoztatót tart az Országház elõtt 2021. október 8-án.
Hirdetés

Remélem, minél kevesebb ember megy el a gyűlöletkeltésre! Ez a két ember levitézlett! Ráadásul érthetetlen, hogy egy baloldali volt jelölt egy jobboldali jelöltnek kampányol. Karácsony! Te teljesen meghülyültél? Ezzel a cselekedeteddel bukott politikus lettél, a budapestieknek el kellene zavarni téged!

– közölte a véleményét az egyik kommentelő Karácsony Gergely Facebook-oldalán, reagálva arra, hogy Budapest főpolgármestere úgy döntött, visszalép az előválasztástól, és arra kérte a támogatóit, hogy szavazzanak Márki-Zay Péterre a második fordulóban.

„Kedves Gergő! Sajnos mára hiteltelenné váltál számomra, amit nagyon sajnálok! A továbbiakban egyáltalán nem érdekel, hogy mit írsz!”

– fogalmazta meg gondolatait egy másik szimpatizáns szombat délután, egy nappal Karácsony bejelentését követően.

Egy másik Karácsony-szimpatizáns elmondta, hogy 

Baloldali szavazóként mélységes csalódást érzek, és nem fogok MZP-re szavazni.

Őszintén sajnálom. Ezzel a lépéssel áttoltatok Dobrev Klárához. Elég volt már az arroganciából és a megmondó félistenekből. Benned láttam a lehetőséget egy új, európaibb kommunikációra és vezetésre” – mondta egy másik támogató.

Korábban írtuk

További véleményeket IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.