Ráczné Földi Judit hosszú Facebook-posztban reagált arra, hogy a Demokratikus Koalíció március 15-i rendezvényén újságírók hada kérdezte a múlt heti beiktatásán történtekről, mikor is Gyurcsány Ferenc meglehetősen furcsa módon köszöntötte a képviselői esküjét tévő politikust.

Hirdetés

A politikus közösségi oldalán úgy fogalmazott, ahogy megérkezett a DK eseményének környékére, már érkezett is elé a propagandasajtó, és a színpadig kísérte a HírTV egyik embere, ugyanazt a kérdést hajtogatva megállás nélkül:

„Zaklatásként, abúzusként éltem-e meg Gyurcsány Ferenc elnök úr ölelését a parlamenti eskütétel után?”

Ráczné felháborodásának adott hangot, azt mondta, hiába beszélt erről az RTL-nek és az ATV-nek, nem tudják tudomásul venni, nem tudnak belenyugodni abba, hogy együtt örült pártja elnökével.

Ráczné Földi Judit kijelentette, meglepődött azonban a Telexen, ugyanis az újság egyik munkatársa is ugyanebben a témában tett fel neki kérdéseket a március 15-i DK-s eseményen.

„Az autóig kísért, kínos közelségben, és erőszakosan folyamatosan ugyanazt kérdezgette, mint a HírTv-s kollégája”

– jelezte, majd úgy folytatta, el se akarta hinni, hogy ez megtörténik.

„Amit ma a HírTv és a Telex csinált velem utcai üldözésben, érezhetően azzal a céllal, hogy egy újabb kínos lejárató anyag készülhessen rólam, azt valóban zaklatásnak éltem meg!”

– zárta bejegyzését a baloldali képviselő.

Korábban írtuk