Arató Gergely az online sajtótájékoztatóján azt mondta, a DK azt ígéri, hogy ha bekövetkezik a kormányváltás, akkor több jelenlegi kormánytagnak is bíróság előtt kell felelnie azért, amit a koronavírus-járvány alatt tett, illetve elmulasztott megtenni.

Hirdetés

Kocsis Máté erre azt válaszolta a DK-s politikusnak „és az összes oltásellenesnek”, a baloldaliak az oltásellenes kampányukat a regisztráció „szétverésével” kezdték, majd meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot.

Hangsúlyozta, hogy a baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak.

Jelezte, hogy egész Európában Magyarországon lett eddig beoltva a legtöbb ember, mert a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre.

Korábban írtuk

„A TASZ pedig hiába nyávog, a Telex.hu újságírója pedig hiába ferdít, és hiába mosdatja a Soros-féle álcivil szervezetet, ugyanis az teljesen elfogadhatatlan, hogy a migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyarok. Márpedig a TASZ a levelében ezt javasolta. Hát ne kapjanak” – fogalmazott Kocsis Máté, hozzátéve, hogy „szégyen és bűn, amit a baloldal és a propagandasajtója hónapok óta művel”.