Hirdetés

A kormánypárti politikus kedden az M1 aktuális csatornának fontosnak nevezte, hogy a kampány során a választókerület mind a 42 települését felkereste, és mindenhol a helyi sajátosságokat figyelembe véve fogalmazott meg pozitív üzeneteket. Ezzel szemben Biró László, az összellenzék jelölte igyekezett országos jelentőséget tulajdonítani a választásnak, a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmadának lebontására irányuló üzenetére ugyanakkor nem voltak nyitottak a választók – tette hozzá.

Koncz Zsófia megerősítette, a következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben. Példaként említette, hogy szeretné elérni egy új szigetelőanyag-gyár elindulását, valamint 2023-ra a 37-es főút Szerencsig történő kibővítését. Emellett célként jelölte meg új hulladékudvarok, valamint egy újrahasznosítási központ létrehozását is.

Megjegyezte továbbá, vasárnapi megválasztása óta már több településvezetővel is egyeztetett a Magyar falu program részleteiről, továbbá egy kerékpárút-fejlesztésről szóló online fórumon is részt vett. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében vasárnap azért tartottak időközi parlamenti választást, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, Koncz Ferenc (Fidesz).

Korábban írtuk