Azt írták, a kötetben szóba kerül a kommunizmus terrorja utáni megerősödés, önrendelkezés, szabadság, nemzeti identitás és a magyar modell sikere, amely ellenáll a progresszív divatőrületnek. Hozzátették: a könyvet hamarosan bemutatja az Alapjogokért Központ, „és ebből majd az is kiderül, miért hazudik szisztematikusan a globális mainstream média Magyarországról”.

Hirdetés

Az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán azzal ajánlja a kötetet, hogy Shea Bradley-Farrell szerint a magyarok és az amerikaiak nagyon hasonlítanak, „mindkét nemzet számára a szabadság az éltető levegő”.

A közösségi oldalon közzétett videóban Shea Bradley-Farrell arról beszélt, a könyv a magyarokról szól, „elmondja a magyarok igaz történetét, és harcol az összes álhír ellen, amit folyton hallani lehet róluk”.

A nézők figyelmébe ajánlotta Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott interjúját, hozzátéve: kötetét kibővítette „több, vagyis az összes témával, amiről ők beszélgettek, rengeteg érdekes dologgal a történelmükben, a filozófiájukban, abban, hogy mi történik a progresszívokkal a mai világban”.

Jelezte: könyvében arra is kitér, „mit tehetünk a progresszió ellen”.

Korábban írtuk