Hirdetés

„A jelenlegi miniszterelnök egyelőre fél a vitától, lássuk, Lázár János hajlandó-e kiállni velem” – írta a Facebookon Márki-Zay Péter szombaton.

Vasárnapi szokásos élő bejelentkezésében aztán csalódottan közölte, hogy még nem kapott választ Lázár Jánostól kihívásával kapcsolatban. Nem kellett azonban sokat várnia a válaszra: Lázár János hétfőn már ki is kosarazta Hódmezővásárhely polgármesterét. A lázári elutasítást nem teszi zsebre Márki-Zay.

Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget? – írta Lázár János.

Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára van szüksége. Az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rám. Minden másra ott van Márki-Zay Péter – zárta sorait a kormánypárti képviselő.

Korábban írtuk