„Dr. Láng Zsoltot javasolja a Fidesz-KDNP közös II. kerületi polgármester-jelöltjének a KDNP helyi alapszervezetének elnöksége” – írja közleményében Kocsy Béla elnök. – „Láng Zsolt nyolcadik éve vezeti a városrész önkormányzatát, mely időszakra a nyugodt fejlődés és a kerületi polgárokkal való párbeszéd volt jellemző. Irányítása alatt a kerületi önkormányzat évről-évre hitelfelvétel és eladósodás nélkül volt képes nem pusztán a magas színvonalú intézményhálózat működtetésére, hanem a fejlesztések finanszírozására is.”

A közleményben az áll: Budapest Főváros II. Kerületének vezetése olyan felelősség, amely szakmailag felkészült, tisztességes, a városrészünk és lakói iránt elkötelezett embert kíván.

„Az elmúlt évek közös munkája alapján dr. Láng Zsoltot ilyen politikusnak ismertük meg, így jó szívvel és örömmel ajánljuk a kerületi választópolgárok figyelmébe. Kereszténydemokrataként hisszük, hogy egy önkormányzati vezető egyik legfontosabb feladata a helyi közösségek megerősítése és szolgálata, így különösen jelentősnek tartjuk, hogy a Kerület 2013-ban Idősbarát Önkormányzat-díjat, 2010-ben pedig Családbarát Önkormányzat-díjat kapott. A Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete elismeri dr. Láng Zsolt eddigi munkáját, támogatja és javasolja a Fidesznek a jelölését, illetve felkéri, hogy folytassa a megkezdett értékközpontú városvezetést” – zárul a nyilatkozat.