Fotó: facebook.com
Hirdetés

Láng Balázs egy friss cikk szerint megpróbálta kimagyarázni saját szerepét, egyúttal Magyar Péter külföldi támogatását, de kísérlete nem járt sikerrel.

Láng neve a napokban került újra elő idehaza, mégpedig amiatt, mert – amint az a Blikk felvételén jól látható – őt ölelgette Magyar Péter a múlt hétvégi tüntetésen, a színfalak mögött.

Láng Balázst korábban is szoros szálak fűzték a baloldalhoz, néhány évvel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott,

2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, 2007-ben, a Gyurcsány-kormány idején pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgató volt.

A Magyar Hang tegnap közölt egy írást, amelyben Láng azt állította: nincs formális kapcsolata Magyar Péterrel, és a demonstráción találkozott vele életében először, két másodpercre.

Korábban írtuk

Ehhez képest Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban mozgósít a külföldi magyarok között, ahol a kormány megbukásáról, és Orbán Viktor miniszterelnök börtönbe zárásáról értekezett. Ennél is beszédesebb, hogy

Láng Balázs Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát.

Az online csoportban azt írta a tagoknak, hogy ha más keresi meg őket bármilyen adatgyűjtéssel, azt jelentsék, de amit ő tesz közzé, az ellenőrzött, abban meg lehet bízni. „…a legbelső köröknél ellenőrizve, hiteles forrásból alátámasztva teszem. Ha bármilyen kérdésetek van, vagy bizonytalanok vagytok a megkeresések tengerében, akkor privátban forduljatok hozzám bizalommal!” – írta információnk szerint.

A teljes cikket IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatják el.