Hirdetés

„Rendszeresen nem járok kocsmába, de kampányidőszakban igen. És ez egy kiváló lehetőség például arra is, hogy az ember fideszesekkel tudjon vitatkozni„ – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje, derült ki a Hír TV adásából.

Márki-Zay Péter úgy véli, tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel: ismételten a kormánypártok szavazóit kritizálta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje, véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott: kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Márki-Zay emellett fel isszólította a fideszes szavazókat, hogy „szégyelljék el magukat, és soha többé ne szavazzanak a Fideszre!”

Korábban írtuk

Az egykori bukott miniszterelnök jelölt a választásokról azt mondta, hogy többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak, és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette: szerinte ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért.

Ha együtt nem sikerült, akkor később külön-külön biztosan nem fog sikerülni leváltani a kormánypártokat.

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt, hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta megmondani.