Erős videóval jelentkezett vasárnap Márki-Zay Péter a Facebookon. A baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje rögtön azzal kezdte, hogy Bige Lászlóval együtt ebédelt, és annak ellenére, hogy a helyszínt kétszer is megváltoztatták, a TV2 stábja mégis megtalálta. Vajon Bige Lászlót vagy engem hallgattak le? – tette fel a kérdést, majd egy átkötéssel gyorsan felidézte a balliberális médiumok hazugságát Kövér László szavaival kapcsolatban.

Hirdetés

Bigének elmondta, hogy továbbra is úgy tudja támogatni az ellenzéki összefogás kampányát, ha rendelne egy nagymintás közvélemény-kutatást, ahogy azt tavasszal is csinálta.

Márki-Zay némileg zavarosan úgy fogalmazott, hogy „Orbán Viktor nem a tisztességes, becsületes fejlődésért fogott össze az ördöggel, hanem terroristákkal vacsorázik, ebédel. Nemzetközi körözött bűnözőket, Putyint, barátait behozza az országba, befogadja és itt menekíti.”

A gyermekvédelmi törvényre utalva közölte, meg fogják szüntetni a „Szájer-törvényt” és ki fognak dolgozni egy olyan törvényt, amely megvédi a gyermekeket az „fideszes aberráltaktól”, ugyanis a Fidesz szerinte bőven meg van áldva aberráltakkal. „Az önök gyermekei nincsenek biztonságban a fideszes pedofiloktól” – közölte. Ezután arról is beszélt, hogy semmiféle gyűlöletkeltést a homoszexuális közösség, „benne a rengeteg fideszes meleg” ellen nem fog eltűrni.

Korábban írtuk

Orbán nem keresztény, támogatta a melegek élettársi kapcsolatát – mondja a melegházasságot támogató Márki-Zay Péter.

Márki-Zay szerint a Fidesz beengedi a migránsokat, és biztosított mindenkit, hogy „olyan bűnözőket, mint Orbán Viktor” senki nem fog beengedni az országba, sőt ki is fogják utasítani.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje korábbi kijelentéseivel – amelyben a választók és a „sötétben tartott és trágyával etetett gombák” közt vont párhuzamot – kapcsolatban megjelent hírekre reagálva sokadszorra is ostobának nevezte a Fidesz szavazóit. Szerinte ugyanis a Fidesz nézi hülyének, tartja gombának a választókat, és „ha a Fidesz sötétben tartja és trágyával eteti a szavazóit, annak az a következménye, hogy vannak olyan végtelen ostoba emberek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz bevándorlásellenes.”

„Ha vannak olyan Fidesz-szavazók, akik gombának tartják magukat, az azt jelenti, hogy ők ezt örömmel elfogadták, hogy őket hülyének nézik” – fogalmazott a politikus.

Arról is beszélt: arról is beszélt, „migránsszámlálós kampány kell”,

„ha a belpesti liberálisoknak az érzékenységét vennénk figyelembe, akkor ezt a kampányt már most elbuknánk ugyanúgy, ahogy ’18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű, tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat”.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a Mandiner oldalán.