Hirdetés

Jakab Péter egy Márki-Zay Péterrel közös fotót tett közzé közösségi oldalán, soraival az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének üzen: visszautasítja pártja kritizálását és egyúttal külön, Márki-Zayénak ellentmondó szlogent jelöl ki: „Csak előre!”.

Rengeteg aktivistával, és dupla annyi pénzzel szálltunk be az előválasztás finanszírozásába, mint a többi párt – írja Jakab, amivel Márki-Zay Péter kritikai megjegyzésére reagál, amikor is az összellenzék miniszterelnök-jelöltje a Szabad Európának például arról beszélt, nem elégedett a pártok kampányolásával.

29 körzetben nyertük el a választók bizalmát. A legnehezebb körzeteket bízták ránk, ahol vérrel és verítékkel lehet csak legyőzni a Fideszt, de rajtunk nem fog múlni – veri a mellét Jakab, hozzátéve, összegszerűen a Jobbik ajánlotta fel a pártok közül a legtöbb pénzt a közös ellenzéki kampányba.

Rajtunk nem múlhat a közös miniszterelnök-jelölt győzelme. És nem is fog. Aki ezek után a Jobbikot támadja, az Orbán hatalmon maradását segíti. De ezt a közös miniszterelnök-jelölt nyilván nem hagyná, hisz érte is küzdünk – utalt Márki-Zay Péterre.

Korábban írtuk

Igaz, mi nem felfelé nézünk, hanem előre – szúrt oda Márki-Zay kampányszlogenére utalva („Csak felfelé”). Így kisebb az esélye annak, hogy elbukunk, nagyobb annak, hogy célba érünk. Mert így tudunk figyelni a szövetségeseinkre és a karmesterre is. Ha irányít, megyünk. Ha nem, akkor is. A 29 legnehezebb körzet kötelez – írja.

Rajtunk nem fog múlni a kormányváltás. Rajtunk nem. Mi, jobbikosok készen állunk. Csak előre! – zárja sorait.