Szentkirályi Alexandra azt mondta, a pandémia ellen az egyetlen megoldás a hatékony és biztonságos vakcina, ezért is fontos, hogy minél többen regisztráljanak, kérjék a készítményt.

Hirdetés

„A koronavírus-járványban emberéletekért küzdünk, újra a normális hétköznapokat szeretnénk visszakapni. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy éljünk az oltás lehetőségével. Kérünk mindenkit, hogy regisztráljon, és oltassa be magát!” – hangoztatta.

Miklósa Erika azt mondta, már több mint egy éve hiányoznak az emberek életéből az együttlétek a családdal, a barátokkal, a nézőkkel. Úgy fogalmazott, hogy neki az oltás érzelmi kérdés. Jelezte, ő kérte a vakcinát, és erre biztatta a társadalom többi tagját is.

Muszáj egy kicsit felelősebben gondolkodni – jelentette ki Miklósa Erika. Azt mondta, örül, hogy részt vehet a kampányban, mert úgy látja, a mindennapokban aggódás, értetlenség, félelem, türelmetlenség érzékelhető.

Korábban írtuk

A járvány időszakában az operaénekesnek a legjobban az hiányzott, hogy megölelje a szeretteit.

Kemény Dénes azt mondta, a pandémia kitörésének első másodpercétől arra várt, hogy mikor lesz használható védőoltás.

Hangsúlyozta: azért tartotta fontosnak, hogy kiálljon a vakcina mellett, mert meggyőződése szerint ez az egyetlen módja annak, hogy egy éven belül véget érjen a járvány.