Fotó: MTI (archív, illusztráció)
Hirdetés

Zugló párbeszédes polgármesterének a saját kerületében kellene rendet tennie, ahelyett, hogy most kezdené el felfedezni Budapestet – írta közleményében a Fidesz arra reagálva, hogy Karácsony Gergely „kerületjárásra” indult a fővárosban. A nagyobbik kormánypárt szerint Karácsony ezzel Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait „majmolja”.

Felhívják a figyelmet, hogy Zugló a főváros legsikertelenebb városrésze lett Karácsony alkalmatlansága miatt, amely vezetetlen és botrányoktól hangos. A közleményben utalnak a zuglói parkolási rendszer Budapesten egyedüliként veszteséges, botrányos mivoltára, amely minden egyes nap 1 millió adóforintjába kerül a kerületnek. Az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, a felelősség elől pedig menekül – írják.

Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp – hívták fel a figyelmet. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem.