Hazugok, tolvajok, seftesek.Fejlemények a baloldali csempészbotránnyal kapcsolatban.

Posted by Menczer Tamás on Saturday, December 12, 2020
Hirdetés

Csütörtökön derült ki a baloldal csempészbotránya: Legény Zsolt, a baloldal külügyi munkatársa a magyar-ukrán határon bukott le, az autója tele volt cigarettával – emlékeztetett az előzményekre államtitkár.

Most Legény Zsolt azt állítja, nem tudja, hogy a cigaretta hogy került az autóba, csak úgy ott volt. Na persze! Így szokott ez történni – kommentálta Legény védekezését, aki nem mellesleg az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke is volt.

De még súlyosabb, hogy Legény Zsolt azt állítja, ő hívta a helyszínre a magyar konzulokat és kért konzuli segítséget – ezzel is az ártatlanságát akarja bizonyítani. Azonban Legény Zsolt hazudik. A magyar konzulokat az ukrán vámosok hívták a helyszínre, mert megalapozott gyanúval folytattak vizsgálatot. Legény Zsolt tehát hazudik! – rögzítette Menczer Tamás.

Az elmúlt időszakban tanultam egy érdekes retorikai fordulatot a baloldaltól, most hadd használjam én. Nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek – húzta alá.

Korábban írtuk

Minden baloldali pártvezetőnek nyilatkozatot kell tennie, és el kell mondaniuk Jakab Pétertől Gyurcsány Ferencig, hogy hányan érintettek a csempészbotrányban, hányan kaptak eddig és hányan akartak kapni ebből az illegális jövedelemből. Hazugok, tolvajok, seftesek – zárta szavait az államtitkár.