Ön nem bérből és fizetésből él miniszterelnök úr, hanem a magyarok pénzéből!

Ön nem bérből és fizetésből él miniszterelnök úr, hanem a magyarok pénzéből! – Arató Gergely Orbán Viktort szembesíti a valósággal! Kövesd élőben, és oszd meg!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Monday, May 31, 2021
Hirdetés

Arató Gergely (DK) azt kérdezte a miniszterelnöktől, hogy miután azon bérből és fizetésből élők közé sorolta magát, akiket nehézségek értek a járvány alatt, milyen súlyos hátrányok érték valójában.

Orbán Viktor hangsúlyozta: az ellenzék a válság alatt azért dolgozott, hogy ő elveszítse az állását, az ellenzék semmilyen nemzeti összefogásban nem vett részt, csak az érdekelte, hogyan buktassa meg a kormányt.

Elmondta: bérből és fizetésből azok élnek, akik nem tőkejövedelemmel rendelkeznek, ahogy a képviselő pártjának elnöke. Ezzel szemben az ő fizetése össze van kötve az átlagjövedelemmel, ami helyes – értékelt.

Arató Gergely kijelentette: valóban azért dolgoznak, hogy a kormányfő veszítse el az állását, de ha ez történik, még mindig fordulhat segítségért a családjához.

Korábban írtuk

Orbán Viktor úgy válaszolt, vannak, akik tőkejövedelemből élnek, és vannak, akik fizetésből, ő pedig az utóbbiak közé tartozik. Az ellenzék nem fog tőle megszabadulni, mert ha teljesülnek is a tervei, a következő húsz évben akkor is számíthat az együttműködésére, mert itt lesz a parlamentben fizetésből élő képviselőként – mutatott rá.