A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója hozzátette: a rendezvényen felszólal továbbá Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás EP-listavezető, az esemény a közösségi médián keresztül is követhető lesz.

Hirdetés

A Választási Manifesztum – amelyet a Fidesz országos választmánya fogad el – tartalmazni fogja azt, hogy mi a június 9-i választás tétje és melyek a Fidesz legfontosabb céljai – jelezte Menczer Tamás.

Hangsúlyozta: rendkívüli jelentőségű választás előtt állunk, hiszen a szomszédunkban már több mint két éve háború dúl, a világban háborús készülődés látható, a harmadik világháború veszélye soha nem volt akkora, mint napjainkban. Most a háború és a béke között kell választanunk! – tette hozzá.

„Mi nemet mondunk a háborúra, meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét és biztonságát, de a nyomás a háborúpártiak részéről egyre nő, így hazánk békéjének megőrzése csak a magyar emberek támogatásával lehetséges” – szögezte le a kommunikációs igazgató. Hozzáfűzte, „továbbra is nemet mondunk a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára is”.

Korábban írtuk

„Számunkra Magyarország az első! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz!” – írta Menczer Tamás.