Hirdetés

Nem én írtam hibásan a póló feliratát – nyilatkozta a baloldal újdonsült sztárja, Pankotai Lili a Magyar Hangnak a legújabb bakiról, amikor egy „ELVIEG FÜGGETLEN KATALIN” feliratú felsőben jelent meg a Köztársasági Elnöki Hivatal nyílt napján.

„Úgy 20-25-en mentünk fel a Várba, köztünk egy számomra ismeretlen fiú is. Az akció előtt ő írta fel rám a szöveget úgy, hogy megfordítottam magamon a pólót és a hátamra írt. Aztán visszafordítottam a ruhadarabot, de azt már nem néztem, mi került rám. A Novák Katalinnal folytatott beszélgetésig pedig pulcsi és kabát is volt rajtam, így a többiek sem szembesülhettek a hibával” – mesélte a lap kérdésére az egykori pécsi diáklány, aki októberben azzal került be a köztudatba, hogy trágár verset szavalt a nemzeti ünnepen.

Pankotai Lili azt sem tudja teljesen kizárni, hogy a helyesírási hiba szándékos rontás volt, egyfajta szabotázs, de – mint mondja – ezzel együtt is sokat tanult az esetből.

„Megértettem, hogy sokkal jobban kell figyelnem, óvatosabbnak kell lennem, mint eddig. Mögöttem nem áll kampánystáb, social media felelős, mindenért én felelek” – mondta. Szavai szerint, ha csak róla és az ő lejáratásáról lenne szó, nem különösebben érdekelné az egész, de ezzel az akció hitelessége, a tanárok és a közoktatás ügye sérült, amit ő sajnál.

Korábban írtuk