FRISS:
A valóság láthatóan zavarta a Gyurcsány-párti politikust, ezért gyorsan levette a kiírást közösségi oldaláról. Ezek után a kommentelők egyéb posztjain kezdték el követelni a magyarázatot erre a gyomorforgató lépésre.

Az Origo azt írja, egyik olvasójuk hívta fel a figyelmünket Szaniszló Sándor csütörtöki posztjára, amiben a baloldali politikus arról írt, hogy a kerületiek nagyszámban nem tartanak igényt a kínai vakcinára. „Több száz adag kínai koronavírus-vakcinára nem volt jelentkező a 18. kerületben, a megmaradt készletet a kormány még ma elszállítja” – fogalmazott a polgármester.

Hirdetés

Csakhogy az Origo olvasója rögtön megcáfolta Szaniszló állításait. „Én speciel három hónapja jelentkeztem az oltásra, és senki fel sem hívott és meg sem kérdezett erről, és a családom tagjait sem. Pedig kellene, mert százával halnak meg emberek” – emelte ki.

A kommentfelületen tömegével lehet hasonló véleményekkel találkozni, valóságos tömegfelháborodás alakult ki Szaniszló bejegyzése miatt. Eddig több mint kétszáz hozzászólás érkezett az írás alá, szinte mindegyikben azt kifogásolták, hogy a városvezetés nem is ajánlotta fel nekik a kínai oltást. Sokan közülük arról is írtak, hogyha módjuk lett volna, gondolkodás nélkül elfogadták volna a Sinopharmot.

A teljes cikk az Origo.hu oldalán olvasható.

Korábban írtuk