‼️AMIT BRÜSSZEL JOGÁLLAMISÁGI JELENTÉSNEK NEVEZ, AZ VALÓJÁBAN A BALOLDALI IDEOLÓGIA SZÁMONKÉRÉSE. TÁMADJÁK MAGYARORSZÁGOT, MERT NEM KÉRÜNK SEM A MIGRÁNSOKBÓL, SEM AZ ISKOLÁKBAN AGITÁLÓ LMBTQ-AKTIVISTÁKBÓL!‼️

Posted by Hidvéghi Balázs on Tuesday, July 20, 2021
Hirdetés

Hidvéghi Balázs kiemelte: az elmúlt hetek eseményei után nem sok illúziójuk volt az Európai Bizottság „úgynevezett jogállamisági jelentésével” kapcsolatban. „Nem ért minket meglepetés” – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki úgy értékelt: az idei jelentés sem más, mint politikai zsarolás jogi köntösbe bújtatva.

Hozzátette: Brüsszel a saját ideológiai, világnézeti elvárásait kéri számon Magyarországon, és ehhez használja fel ezt „a komolytalan és elfogult irományt”. A jelentés tele van abszurd állításokkal, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Ha megnézik a hivatkozásokat, jól látszik, hogy a már ismert Soros-szervezetek mondták tollba ezt a szöveget is – összegzett a fideszes EP-képviselő.

Az egyik ilyen abszurd állításként említette, amikor arról beszélnek, hogy Magyarországon az újságírókat megfélemlítik és nincsenek biztonságban. Mondják mindezt úgy, hogy csak néhány nappal ezelőtt gyilkoltak meg egy tényfeltáró újságírót Hollandiában a nyílt utcán.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy egy másikat Máltán autóba rejtett pokolgéppel öltek meg. Brüsszel mégis a magyar médiahelyzet miatt aggódik – mondta a politikus.

Korábban írtuk

„Ez a hazug jelentés nem más, mint egy politikai zsarolási kísérlet hazánkkal szemben. Mindezt azért, mert szembe megyünk a brüsszeli fősodorral, nemet mondunk a bevándorlásra, megvédjük a gyermekeinket és nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba. Ahogy a múltban is, úgy most is ki fogunk állni hazánkért és megvédjük a magyar emberek érdekeit” – jelentette ki a fideszes EP-képviselő.