Fotó: FKF/Facebook, szerk.
Mártha Imre és főnöke, Karácsony Gergely
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, nagy visszhangot keltett a Metropol cikke a fővárosi köztisztaság, a Főtáv, a kertészet és a temetkezés csúcsvezetőjének luxuséletmódjáról. A lap karácsony előtt azt írta: több mint kétezer négyzetméteres, minimum kétmilliárd forintot érő, úszómedencés svábhegyi villában él és egy Bentley márkájú luxusautóval jár a fővárosi közműcégek vezére, aki továbbra is maximálisan élvezi a Városháza-botrányba keveredő Karácsonyék bizalmát.

Forrás: Metropol

A Metropol keddi írása szerint a Prisztás-családtól vette luxusvilláját Mártha Imre, illetve a közvetlen családtagjai nevén futó cég. Mint ismert, Prisztás József a kilencvenes években az éjszakai élet közismert és dúsgazdag alakja volt, akit 1996 novemberében fényes nappal lőttek közvetlen közelről fejbe.

Forrás: Metropol

A Metropol cikke szerint ez az a villa, amelynek teraszáról, illetve medencéje partjáról a beosztottait provokáló képeket tett közzé a fővárosi közműholding első számú vezetője. Innen gördül ki délutánonként, miután a szolgálati Skodát letette, Bentley márkájú luxusautójával.

Időközben újabb fotók is eljutottak a Metropol szerkesztőségébe. Ezek egyikén látható például egy méregdrága Steinway-zongora.

Korábban írtuk

„A zongora ára használtan is 34 millió forint, újonnan pedig 50 millió forint körül kezdődik. A Steinway cég nem hoz nyilvánosságra árakat, minden egyes zongorája külön alku tárgya a világ leggazdagabb embereivel” – írja a Metropol. „Egy másik, szintén a Metropolhoz eljuttatott kép már szinte említésre sem méltó, ezen a milliárdos közművezér éppen egy sokmilliós, elektromos szörfdeszkával dicsekszik” – áll a cikkben, amely szerint a Gyurcsány-fiókának gúnyolt Mártha gyakran posztol fotót lováról is.

A teljes cikk további képekkel ITT olvasható.