postaládából, köszönjük!

Gepostet von Polgármemester am Freitag, 19. Juli 2019

A Polgármemester képének jobb felső részén úgy látszik, mintha a Momentum ferencvárosi matricája alatt egy Puzsér-matrica lenne

Hirdetés

A Sétáló Budapest programmal induló Puzsér Róbert keddi Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy a Momentum a főváros kilencedik kerületében „szisztematikusan ragasztgatja át” a matricáikat.

A Momentum marketingpárt-jellegére utalva megjegyzi, hogy az átragasztgatás

„csak azért nem a legpitiánerebb műveletük, mert ugyanebben a Ferencvárosban, ahol országosan is a legerősebbek, lila színüket sietve zöldre cserélték. A Momentum identitásának eddig egyetlen biztos pontja volt: a lila szín – három plusz szavazatért azonban ezt is büszkén eldobják. Még csak az kéne, hogy Újpest-szurkolóknak nézzék őket!”

Az általa megosztott fenti mém is a Momentum identitásnélküliségére játszik rá, arra utalva, hogy a párt az Európai Unióban sokak szerint a multinacinoális tőke érdekei szerint politizálhat majd, ősszel pedig a balliberális horrorkoalíció részeként igyekeznek az MSZP és a DK szavazóinak is imponálni, holott egy éve még az elmúlt 30 évet akarták leváltani…

Puzsér Róbert csalódott a momentumos Donáth Annában

A főpolgármester-jelölt néhány napja Facebook-bejegyzésben magasztalta a Momentum európai parlamenti képviselőjét, Donáth Annát, miután bejelentette, hogy nem támogatja Ursula von der Leyent. Most azonban ezt írja:

„Keserűen értesültem arról, hogy Donáth Anna végül mégis a német politikusnőre szavazott, aki mindjárt megértő nyitottságáról biztosította az illiberális Lengyelországot és Magyarországot”