Hirdetés

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a bejegyzésében hozzátette: a rendezvénysorozat szombaton is folytatódik, 14 helyszínen több mint 200 programmal várják az érdeklődőket.

Emlékeztett: ma kezdődik Magyarország és Közép-Európa legnagyobb sporteseménye, az atlétikai világbajnokság, ami miatt a korábban kialakult rendhez képest alapvető változások lesznek a közlekedésben.

Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a meteorológiai előrejelzés szerint a reggeli órákban Budapesten és térségében komolyabb záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

„Kérjük, hogy mielőtt útnak indulna, tájékozódjon az aktuális időjárási és közlekedési információkról” – írta az operatív törzs vezetője.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: a Szent István-napi rendezvénysorozat biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását, és amennyiben indokolt, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről.

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatjuk – írta Kovács Zoltán.

Korábban írtuk