Fotó: képernyőkép, Youtube
Hirdetés

A napilap szerint „Varga gátlástalan offshore-specialistának számít”, aki „villámgyorsan épített fel és szedett szét cégeket”. A lap részletesen ír a médiacézár cégeiről is.

A Ripost úgy fogalmaz: még közeli barátai se nagyon értik, hogy az offshore-ügyletekben vérprofi Varga Zoltán „miért ekkora lúzer”, amikor saját használatra vesz ingatlant. Korábbi otthona a Svábhegyen egy úgynevezett nyeles telek volt, ahol a szomszédai lényegében „beleláttak a hasába”. Új luxusvillája is – amelyről a Ripost több fotót is közöl – furcsa helyen, pontosan a Libegő alatt épült fel, így a turisták fentről kényelmesen belebámulhatnak az életébe… Ehhez képest a napilap szerint az épületet biztonsági őrök védik.

A Ripost azt írja, a luxusvilla a baloldali média gyülekezőhelye. „Varga Zoltán a kastélynak is beillő villában az emeleti teraszon és az alatta lévő placcon gyakran ad luxusestélyeket a baloldali média nemegyszer általa pénzelt prominenseinek. Persze csak akkor, ha már estére leállítják a Libegőt, nehogy egy paparazzo lefényképezze a törleszkedő társaságot. Baloldali politikusokat, magukat függetlennek hazudó »médiamunkásokat« , amint Trükkös Zotyó kegyeit keresik” – fogalmaz a Ripost, amelynek teljes cikke itt olvasható.

Korábban írtuk