Fotó: Facebook, szerk.
Hirdetés

Ahogy arról a demokrata.hu is beszámolt, az egykori miniszterelnök-jelölt szürreális produkcióval borzolta a kedélyeket: Szél Bernadett rapelni és táncolni próbált egy kampányrendezvény keretein belül a VIII. kerületben.

Szél Bernadett a jelek szerint fel van háborodva, amiért fellépését kemény kritikákkal illették. A politikus olvasatában ez úgy néz ki: „a fél magyar sajtó (»propaganda«), jogásztól kezdve államtitkárig azon pörög egy napja, hogy mekkora botrány vagyok, sovány, sőt drogos és alkoholista, elmebeteg, és egyáltalán milyen már a lila nadrágom.” Szél értékelése szerint viszont az őt kritizálók a cikik:

„Tényleg azt hiszitek, hogy az a ciki, hogy én Csordás mellett rappelek, az meg menő, hogy alkotmányjogásztól a magyar kormány államtitkáráig közösségi gyűlöletkeltést csináltok? Nem, barátaim: Ti vagytok nagyon cikik.”

Csak erős idegzetűeknek! Szél Bernadett így kampányol… Nem ismerem Csordás Anettet, de a helyében ezt biztosan nem köszönném meg! 😂

Posted by Deák Dániel on Monday, September 13, 2021

Az a jó a politikában, hogy mindenkiből kihozza az igazi énjét. Igen, én egy 45 éves háromgyermekes budakeszi nő vagyok, akinek van egy 50 éves józsefvárosi barátja, aki kb. az egész életét az ápolásra szoruló gyermekeknek szenteli — és nem csak a saját nagyfiának, de az összes magyar érintett gyermeknek. Ő Csordás Anett. És ez a fantasztikus nő most elindult az Országgyűlésbe. Ő és a civil közössége, ahol hajléktalan aktivistától kezdve elkötelezett közösségépítőig sokféle ember van, hívtak, hogy csináljuk együtt meg Anett kampányszámát. Ami rap, mert Józsefvárosban vagyunk, a Szigony utcától nem messze, és ott (is) sokan, nagyon sokan szeretik ezt a műfajt. Néztem én is nagyot elsőre, mert ilyen még nem volt” – fejtegette a bejegyzésben Szél Bernadett.

Korábban írtuk

„De én a saját szabályaim szerint élek és az ég szerelmére, miért kellene a politikának ugyanazt a tíz unalmas eszközt használnia? Miért ne lehetne kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, más irányokat felfedezni? És igen, én nem öltöny-nyakkendős kiskosztümös verzióban, sofőrös autókból politizálgatok” – érvelt az ellenzéki politikus a kínos produkció mellett.

“Úristen ez drogos!” “OPNI-ba vele!” “Meg kellene jól … és nem így nézne ki!” “Tiszta alkoholista!” Akkor beszéljünk…

Posted by Szél Bernadett on Wednesday, September 15, 2021