„Nézd meg, mit gondolnak rólad a Jobbik megmondóemberei!” – írja kiajánlójában a Drót.infó a Facebookon megosztott videójában, amelyen, mint a portál fogalmaz:

Hirdetés

„a Jobbik emberei alpári stílusban minősítik a magyarokat”.

A videóban felidézik Pörzse Sándor magasröptű gondolatait is a magyarságról, amelyek az N1TV Saller című műsorában hangzottak el február 19-én:

Pörzse Sándor: – Most lehet, hogy nagyon-nagyon durván hangzik, amit mondok, én hittem benne, hogy mi vagyunk a kiválasztott nemzet. Érted? Én is elhittem azt, hogy még a’ izét is mi találtuk fel, a cinket is meg a mindent. És… És aztán rá… Én most meg pont az ellenkezőjét látom. Tehát ennyiszer becsapni egy népet, ahányszor a magyart becsapták, nem lehet, csak akko’, ha buta. Most már nem tudok tényleg mást mondani.

Korábban írtuk

Havas Henrik: – A magyar az buta. Márai megírta, hogy mi Trianonban nemcsak területeket vesztettünk el, hanem elvesztettük a polgárságunkat. A Kassát, a Szabadkát, a Nagyváradot. Mindent elvesztettünk, és itt maradtak ezek az igazi, Illyés Gyula által megénekelt magyar parasztok, a zsellérek, akit lepofoz a földesúr, az intéző, a csendőr, és ezek most gyűlölik Budapestet, amelyik valóban világváros, valóban multinacionális, valami egészen elképesztő kulturális háttere van…És ezek a parasztok nem bírják elviselni. Nem bírják elviselni.

Íme a videó:

Buta. Paraszt. Zsellér.Nézd meg, mit gondolnak rólad a Jobbik megmondóemberei!És te mit gondolsz róluk? 🤔(Forrás: N1TV)

Posted by Drót.info on Friday, February 26, 2021